BMN Nijverdal

Vloertegels

Vloertegels

Een groot aanbod vloertegels is te bezichtigen in onze showroom, zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor vloertegels voor de woonkamer, hal, keuken, badkamer en toilet. Vloertegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw kamer, hal of keuken. Met de juiste vloertegel geeft u de ruimte een landelijke, moderne, of klassieke uitstraling.

Bij BMN kiest u altijd voor een tegelvloer van duurzame kwaliteit. Er zijn volop mogelijkheden, zoals bijzondere kleurcombinaties of aparte legpatronen. Ook vele maten zijn verkrijgbaar. We bieden een groot aantal merken aan, zoals Mosa, Porcelanosa, Nord Ceram, Edimax en Kronos. Onze werknemers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook kunt u een voorbeeldtegel meenemen naar huis om te zien hoe deze in uw eigen woning uitkomt. Zo wordt de keuze een stuk makkelijker.

 

Vraag ook naar de vloerverwarmingsystemen voor onder de vloertegels. Zo hoeft u ’s ochtends nooit meer koude voeten te hebben. Vraag onze medewerkers voor meer informatie. Wij leveren onder andere vloerverwamingssystemen van Jansen & Krop en Blanke Permatop.

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert