BMN Nijverdal

Wellness

Wellness is een levensstijl waarbij je er zelf voor kiest een gezond leven te willen leiden. Het verkrijgen en behouden van een gezond lichaam en een gezonde geest. Wanneer deze in harmonie zijn kunnen ze elkaar versterken waardoor je lichamelijk een beter gevoel krijgt. Kortom: wellness is een begrip dat gaat over het vergroten van je welzijn.

Whirlpool

Optimaal genieten brengt balans in een druk en hectisch leven. Daarom ontdekken steeds meer mensen de weldaad van een stoomdouche, sauna en/of whirlpool met water- of luchtmassage in huis.

Zo kunt u in volstrekte privacy genieten van de ontspannende werking van een massagebad, de rustgevende uitwerking van water op lichaam en geest. Een mooie whirlpoolvergt niet meer ruimte en hoeft maar iets meer te kosten dan een ‘normaal’ bad.

 

Ook voor uw Wellness avontuur gaat u naar de showroom van BMN Nijverdal en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Bij ons vindt u verschillende merken zoals o.a:  Cleopatra, Duravit en natuurlijk ons eigen merk Naber Design

Whirlpool

Stoomcabine en Sauna

Met een stoomdouche ervaart u de weldaad van stoom en na afloop voelt u zich ontspannen en voldaan. Een stoomcabine is een afgesloten ruimte waardoor meer warmte ontstaat en dit draagt bij aan meer comfort tijdens het douchen.

 

Een stoomdouche versterkt het immuunsysteem van uw lichaam, hart en bloedvaten worden efficiënt verzorgd en de natuurlijke waterbalans van de huid wordt gereguleerd. Kies voor het beste en verbeter de kwaliteit van uw leven.

 

De sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik van de sauna is bovendien een heerlijk middel om fit, actief en gezond te blijven. Het is geneeskundig en therapeutisch bewezen dat het gebruiken van een sauna het algemene afweersysteem verbeterd. De sauna heeft een positieve invloed op de hartactiviteiten en de bloeddruk. Een geschikt sauna bad werkt positief op het gehele lichaam.

 

Kom naar onze showroom en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een stoomcabine en/of sauna.

Stoomcabine en Sauna

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert