BMN Nijverdal

Naber Design Badkamers

Label Van BurenHet functioneel en tijdloos design van ons eigen merk Naber Design badkamers maakt dat u zich optimaal kunt ontspannen in uw badkamer. Schoonheid, comfort, kwalitatief hoogwaardige materialen, gecombineerd met eigenschappen als degelijk , betrouwbaar en functioneel. Een compleet assortiment sanitaire artikelen met als speerpunt ons badmeubelprogramma. Luxe badkamerkasten, prachtige vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Het hoogwaardige ladesysteem van onze badmeubels en de speciale scharnieren garanderen een geruisloos openen en (zelfstandig) sluiten van de lades en kasten. Kleurmogelijkheden zijn er voldoende, zowel in matte als in hoogglans, maar ook de houttinten zijn erg populair.

 

Dit alles vindt u terug in onze eigen Naber Design collectie. Professioneel advies, 3D presentatie en volledige realisatie. Vraag onze adviseurs ernaar.

Naber Design Round

Door haar unieke rondingen straalt het meubel schoonheid uit. De Round uit de Naber Design collectie combineert niet alleen charme en uitstraling, maar representeert de hoogst mogelijke kwaliteit en voldoet aan ieders wens. De afgeronde vorm van dit meubel heeft naast een esthetische functie ook een hele praktische functie. Het meubel neemt minder ruimte in.

 

Het badmeubel Round past zowel in een klassieke als een moderne badkamer, kortom, een tijdloos badmeubel. Het badmeubel is in verschillende kleuren  en houttinten te verkrijgen.  Ook kunt u eindeloos combineren met laden en deuren en accenten aanbrengen in diverse kleuren.

 


logo Naber Design

Naber Design Round

Naber Design Thin

Hebt u een beperkte ruimte ter beschikking dan is de Thin uit de Naber Design collectie van BMN uitstekend geschikt. De Thin met een diepte van 40 cm zorgt ervoor dat u genoeg bewegings vrijheid houdt in de wat kleinere badkamer.

 

De meubelenkasten uit de serie Thin kunnen geleverd worden in verschillende breedte maten, van zowel 60, 80 als 100 cm, met zowel één als twee binnenlades. Maak een afspraak in onze showroom en laat u geheel vrijblijvend voorlichten over de voordelen van de Thin. 

 


logo Naber Design

Naber Design Thin

Naber Design Glow

Moderne vormgeving en optimaal gebruiksgemak, samengesmolten in één badkamermeubel, de Glow. Prachtig meubel uit onze Naber Design Collectie. De Glow laat al u badkamerdromen uitkomen. Leverbaar in verschillende kleuren en te voorzien van diverse soorten grepen.

 

Dit badmeubel maakt u compleet met een spiegelkast voorzien van één of meerdere lampen. Standaard zijn de spiegelkasten voorzien van een stopcontact. De Glow maakt dat dit meubel geschikt is voor ieder type badkamer.

 


logo Naber Design

Naber Design Glow

Naber Design Balance

Moderne vormgeving en optimaal gebruiksgemak, samengesmolten in één badkamermeubel. De Balance laat al uw badkamerdromen uitkomen.

 

De greeploze afwerking zorgt voor een strak en eigentijds badmeubel,  een sieraad in uw badkamer.Meerdere combinaties zijn mogelijk met één of twee wastafels en/of lades. Kies uw juiste combinatie met een prachtige bijpassende spiegel of spiegelkast om de opbergruimte nog meer te optimaliseren. Bezoek onze showroom om de vele mogelijkheden te bekijken.

 


logo Naber Design

Naber Design Balance

Naber Design Space

Het Naber Design badkamermeubel Space is in alle opzichten vooruitstrevend te noemen.

Het strakke design maakt het meubel tijdloos en praktisch.

 

Het badkamermeubel is niet alleen een blikvanger voor het oog, de Space is ook de oplossing voor uw opbergproblemen van handdoeken washandjes in de grote lade en toiletartikelen in de fraaie binnenlade. De Space biedt u vele mogelijkheden voor extra opbergruimte en is in verschillende kleurmogelijkheden te leveren.

 


logo Naber Design

Naber Design Space

Naber Design Architec

Deze schitterende lijn doet zijn naam eer aan. De vormgeving van de Architec lijn maakt dit meubel tot een sieraad in uw badkamer. Stel zelf uw badmeubel samen, wees de architect van uw eigen ontwerp, want deze lijn heeft enorm veel mogelijkheden.

 

Verschillende lengtes in wastafelbladen, wastafels in allerlei vormen, onderbouwkasten, losse kasten, etc. Kleurmogelijkheden zijn er ruim voldoende, zowel in matte als in hoogglans, maar ook de houttinten zijn erg populair.

 

Kom naar de showroom en bekijk samen met onze adviseurs de mogelijkheden.

 


logo Naber Design

Naber Design Architec

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert