BMN Nijverdal

Badkamers

Label Van BurenDe badkamer, een ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Met vloerverwarming, designradiatoren, moderne of juist klassieke details wordt dit een plek waar u zich thuis voelt. Comfort staat voorop. Niet alleen grote kamers kunnen veranderen in een paradijs, ook de kleine bestaande badkamer kan omgebouwd worden tot een waar kuuroord. BMN heeft alles in huis om de badkamer helemaal in te richten. Keramiek, kranen, badmeubels, baden en douches, stoomcabines en accessoires zorgen voor een complete aankleding.  

 

In onze showroom kunnen we verschillende merken en stijlen laten zien, zoals Hans Grohe, Koralle, Cleopatra, Duravit, Sphinx en Thermic . Een prima basis voor elke badkamer!

Sphinx 420 Badkamer

Op zoek naar een moderne badkamer? Dan is de 420 serie van Sphinx zeer geschikt voor u. Door de grote diversiteit bent u er zeker van dat u slaagt. Deze badkamer is de ideale ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. De meubels, met strakke, geïntegreerde grepen voor het openen van laden en deuren, passen tot in detail bij de keramische producten. De 120 cm brede wastafel biedt plaats voor twee personen tegelijk.

Sphinx 420 Badkamer

Keramag My Day Badkamer

De My Day badkamers bieden een echt rustpunt in uw huis. Komt tot rust in deze badkamer met vloeiende en elegante vormen. Door de grote variatie aan wastafels (enkele, dubbele en inbouwwastafels) is er altijd een soort dat in uw smaak valt. Deze serie biedt diverse indelingen voor de onderkasten van de wastafel, inclusief soepele zelfsluitende meubelladen. Verder biedt deze serie alle sanitair producten om de gehele badkamer in te richten, zoals een royaal ligbad.

Keramag My Day Badkamer

Sphinx 345 xs Badkamer

Ook voor kleine badkamers is BMN het juiste adres. De Sphinx 345 xs is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Deze serie heeft niet alleen een ruime keuze in al het sanitair voor de badkamer, maar ook een uitgebreid aanbod meubels zoals onderkasten, zijkasten en open spiegelkasten. Hoe klein uw ruimte ook is, met de Sphinx 345 serie is er altijd een combinatie die bij u past.

  

Laat een 3D ontwerp maken in onze showroom om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Sphinx 345 xs Badkamer

Sphinx 300 Basic Badkamer

fDe serie 300 Basic badkamer van Sphinx biedt u een verademde basis voor de inrichting van uw nieuwe badkamer. Deze serie heeft een divers aanbod in maten, zo is het mogelijk om voor vrijwel elke ruimte de ideale badkamer te creëren.  

 

Het is mogelijk om voor een bad en douche apart te kiezen, maar een combinatie van bad en douche is ook mogelijk om zo ruimte te  besparen. Daarnaast biedt deze serie een grote variatie in wastafelmodellen, zo is er een wastafel van slechts 40 cm diep die speciaal is ontworpen voor de kleinere badkamer. Maar ook wastafels van 80 cm diep is mogelijk, voor een beter wascomfort. Verder is het mogelijk het nieuwe Rimfree wandcloset te installeren. Het nieuwe Rimfree wandcloset heeft geen spoelrand, hierdoor zijn er geen verborgen plekken waar vuil zich kan afzetten en ophopen. De nieuwe standaard qua onderhoudsgemak en hygiëne. Kortom, deze serie biedt al het sanitair om een complete badkamer in te richten.  

 

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en laat u eigen badkamer ontwerpen in 3D.

Sphinx 300 Basic Badkamer

Sphinx 345 Badkamer

De 345 serie van Sphinx kenmerkt zich als innovatief en modern. De  meubelen passen perfect bij de keramische producten. Deze complete en veelzijdige badkamerserie heeft een ruime keuze in  wastafels, baden en douchebakken en wandclosets en –bidets. U heeft de mogelijk om te kiezen uit een enkele of dubbele wastafel. Doordat het sanitair beschikbaar is in diverse maten, is deze badkamer niet alleen geschikt voor grote badkamers, maar ook voor kleine badkamers. 

 

Deze, in de puntjes uitgewerkte badkamer waar u helemaal tot rust kunt komen, is een echte aanwinst in u huis. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze ruime moderne showroom.

Sphinx 345 Badkamer

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert