BMN Nijverdal

Overig assortiment

Onze proshops kennen een compleet professioneel assortiment. Bouwmaterialen zijn er direct af te halen. De afhaalproshop speelt in op de behoefte van professionele verwerkers zoals aannemers, stukadoors, tegelzetters, klussenbedrijven, dakdekkers en ZZP’ers. Maar ook als particulier kunt u zeker terecht in de proshops van BMN. De proshop is de professionele doe-het-zelfzaak bij u in de buurt. BMN heeft proshops door heel Nederland.

Hier vindt u een uitgebreid assortiment bouwmaterialen en gereedschappen op één vertrouwd adres. Doordat onze medewerkers veel kennis hebben van de bouwwereld, kunnen ze u een professioneel advies geven. Zo weet u zeker dat u het juiste materiaal aanschaft voor de juiste toepassing.

Overig assortiment

Voor een goed onderhoud van uw kostbare vloer is het van belang om met de beste schoonmaak en onderhoudsmiddelen de vloer mooi te houden en goed te reinigen. Maar ook voor de eerste behandeling van uw nieuwe vloer kunt u bij ons de juiste middelen krijgen voor o.a het impregneren van uw natuurstenen vloer of aanrechtblad zodat vlekvorming voorkomen wordt. Natuurstenen en keramische oppervlakken als vloeren, wanden en badkamers enz. zijn zeer kostbare investeringen. Kwaliteitsproducten met een goed advies is dus noodzakelijk.

 

Kom naar onze proshop en laat u goed adviseren.

 

Voor alle producten worden, volgens de laatste en nieuwste gegevens,
milieuvriendelijk en biologische afbreekbare stoffen toegepast.

Vraag hiervoor een offerte aan

Overig assortiment

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert