BMN Nijverdal

IJzerwaren

Onze proshops kennen een compleet professioneel assortiment. Bouwmaterialen zijn er direct af te halen. De afhaalproshop speelt in op de behoefte van professionele verwerkers zoals aannemers, stukadoors, tegelzetters, klussenbedrijven, dakdekkers en ZZP’ers. Maar ook als particulier kunt u zeker terecht in de proshops van BMN. De proshop is de professionele doe-het-zelfzaak bij u in de buurt. BMN heeft proshops door het hele land.  

Hier vindt u een uitgebreid assortiment bouwmaterialen en gereedschappen op één vertrouwd adres. Doordat onze medewerkers veel kennis hebben van de bouwwereld, kunnen ze u een professioneel advies geven. Zo weet u zeker dat u het juiste materiaal aanschaft voor de juiste toepassing.

IJzerwaren

In onze Proshop hebben we een ruim assortiment ijzerwaren beschikbaar. U kunt onder andere de volgende ijzerwaren in ons assortiment vinden: bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, spouwverankering, houtverankering en bouwverankering. Alles om uw klus of project tot een goed einde te brengen.

Vraag hiervoor een offerte aan

IJzerwaren

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert