BMN Nijverdal

Gereedschappen

Onze proshops kennen een compleet professioneel assortiment. Bouwmaterialen zijn er direct af te halen. De afhaalproshop speelt in op de behoefte van professionele verwerkers zoals aannemers, stukadoors, tegelzetters, klussenbedrijven, dakdekkers en ZZP’ers. Maar ook als particulier kunt u zeker terecht in de proshops van BMN. De proshop is de professionele doe-het-zelfzaak bij u in de buurt. BMN heeft proshops door heel Nederland.

Hier vindt u een uitgebreid assortiment bouwmaterialen en gereedschappen op één vertrouwd adres. Doordat onze medewerkers veel kennis hebben van de bouwwereld, kunnen ze u een professioneel advies geven. Zo weet u zeker dat u het juiste materiaal aanschaft voor de juiste toepassing.

Gereedschappen

In de Proshops van BMN vindt u een ruime keuze aan professioneel en doe-het-zelf gereedschap van A- merken.

 

Ons ruime assortiment bestaat o.a uit: klauwhamers, schroevendraaiers, troffel, slijpschijven, dekkleden, speciekuipen. Maar ook voor boormachines kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een Hitachi snoerloze boor-schroefmachine of een Hitachi decoupeerzaag.  Zelfs bouwradio’s en bouwkachels zijn bij ons op voorraad. Onze verkopers in de Proshop geven u graag advies, dus kom ook voor uw gereedschap naar BMN.

Vraag hiervoor een offerte aan

Gereedschappen

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert