BMN Nijverdal

Vloeren

Prefab staat voor prefabricage. Dit betekent dat de materialen in de fabriek of werkplaats al tot elementen wordt gemaakt. Vervolgens worden ze naar de bouwplaats getransporteerd waar ze worden verwerkt. U kunt bij BMN Nijverdal niet alleen terecht voor Prefab vloeren, maar ook voor Prefab daken, kelders, funderingen, wanden en trappen.

 

BMN kan diverse prefab vloeren leveren. Wij hebben kanaalplaat-, ribcassette-, breedplaat- en combinatievloeren.

Kanaalplaatvloeren

Prefab kanaalplaatvloeren kunnen zowel in de woning- als in de utiluteitsbouw worden toegepast. Eventueel kunnen de vloeren aan de onderzijde worden voorzien van brandvertragende EPS-isolatie. Ook is er een variant waarin leidingen weggewerkt kunnen worden, de leiding sleuf vloer.

Vraag hiervoor een offerte aan

Kanaalplaatvloeren

Ribcassettevloeren

De voorgespannen prefab ribcassettevloer wordt toegepast als begane grondvloer in zowel de woning als utiliteitsbouw. Na opdracht wordt het tekenen en berekenen van de vloerplaten door BMN verzorgd en is er regelmatig overleg over de planning.

Vraag hiervoor een offerte aan

Ribcassettevloeren

Breedplaatvloeren

Ook wel bekistingplaatvloer genoemd. Leverbaar in alle denkbare vormen, voorzien van sparingen in EPS of gasbeton en elektradozen. De gladde onderzijde is perfect geschikt voor spuitbepleistering. Met een breedte van 2500 mm kunnen grote oppervlakken snel en met weing voegen worden gerealiseerd. Op de platen worden dan de nodige leidingen en de bijlegwapening aangebracht. Daarna worden de platen afgestort tot de voorgeschreven vloerdikte. Het eindresultaat is een perfecte monolieten vloer.

Vraag hiervoor een offerte aan

Breedplaatvloeren

Combinatievloeren

De prefab combinatievloer is speciaal ontwikkeld als begane grondvloer boven kruipruimten voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Voor toepassing boven kelders zijn er speciale vulblokken leverbaar. Het draagvermogen kan vergroot worden door verkleining van de hart-op-hart afstand van de balken. Zonder speciale voorzieningen kunnen wanden tot 3kN/m1 op de vloer worden geplaatst.

Vraag hiervoor een offerte aan

Combinatievloeren

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert