BMN Nijverdal

Logistiek

Handelen in bouwmaterialen en logistiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U verwacht als klant natuurlijk dat de door u geplaatste bestellingen op het juiste tijdstip en plaats worden bezorgd. Logistiek is daarom een van onze speerpunten.

Bij BMN Nijverdal hebben we een uitgebreid centraal aangestuurd logistiek apparaat tot onze beschikking. Dit apparaat draait van maandagmorgen vroeg, tot zaterdagmiddag op volle toeren, 24 uur per dag. Moderne magazijnen, een (eigen) wagenpark en natuurlijk goed geschoolde en zeer gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat BMN Nijverdal de gemaakte afspraken na kan komen. En met ons track-and-trace systeem weten we precies waar uw lading zich bevindt.

Moderne magazijnen

Op de hoofdvestiging in Nijverdal heeft BMN Nijverdal diverse magazijnen met een totale grootte van bijna 15.000 m2 tot haar beschikking. Omdat alle orders op één punt in het bedrijf samenkomen, worden vanuit deze magazijnen niet alleen de klanten van de vestiging Nijverdal bediend, maar ook die van onze overige vestigingen. Het centrale magazijn bevoorraadt ook de magazijnen op onze overige vestigingen. Wij beschikken in onze magazijnen over moderne en geavanceerde hulpmiddelen. BMN Nijverdal werkt bovendien met een volledig op maat gesneden softwarepakket om onze leveringen zo optimaal en betrouwbaar mogelijk op de bouwplaats te krijgen.

Nachtverlading

Door de toenemende (explosieve) groei van het bedrijf, de dagelijkse verkeersdrukte en om ons naar de klant flexibel te kunnen blijven opstellen, besloten we in 2002 onze vrachtwagens in de nachtelijke uren te gaan beladen. Als de chauffeur van zijn nachtrust geniet is een ervaren team bezig de vrachtwagens te laden. Daarnaast is er in de magazijnen 's avonds een bezetting om het werk goed te kunnen voorbereiden. Hierdoor waarborgt BMN Nijverdal haar snelle en betrouwbare leveringen.

Wagenpark

BMN Nijverdal heeft dagelijks de beschikking over 22 eigen vrachtwagens. Deze zijn allen uitgerust met eigen laad- en losmogelijkheden. Zo zijn wij met een meeneemheftruck of laad- en loskraan in staat de goederen daar te lossen waar u ze nodig heeft. Verder werken wij met vaste betrouwbare expediteurs die alles voor ons vervoeren wat we niet zelf kunnen. Een team van ervaren medewerkers zorgt er dagelijks voor dat al deze goederenbewegingen in goede banen geleid worden.

Beeldimpressie

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert