BMN Nijverdal

SieMatic

Label Van BurenWelkom in de wereld van SieMatic. BMN beperkt uw keuze niet tot een bepaalde stijl. U vindt hier SieMatic keukens in alle stijlen. Altijd goed doordacht en puur design. Laat uw SieMatic keuken vrijblijvend in 3-D ontwerpen. Creëer samen met onze SieMatic adviseurs uit alle mogelijkheden die ene, zeer persoonlijke keuken: echt Individueel Design.

 

SieMatic logo

 

SieMatic BeauxArts

De moderne klassieke keuken van SieMatic. Met de SieMatic BeauxArts keuken kunt u diverse stijlen, tinten en materialen gebruiken en tot één geheel te komen. Zo weet u zeker dat u een keuken aanschaft die helemaal aansluit bij uw wensen.

  

Bij deze serie kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de als Chinese bruidskast vermomde koel- en vriescombinatie te kopen. Extreem luxueus van binnen, ingetogen eenvoud van buiten. Zo zien niet alle keukenmeubelen er uit als keukenmeubelen.

 

SieMatic BeauxArts

SieMatic S1

Het vlaggenschip van de SieMatic, de S1. Dit is de meest innovatieve en exclusieve keuken van SieMatic. Hier geniet u niet alleen van keuken, maar van het leven. Deze keuken kan uitgerust worden met een mediamodule. Met deze module kunnen allerlei technische producten geïntegreerd worden in de keuken, zoals iPod dock, TV, CD, DVD, radio, internet en PC interfaces. Ook beschikt deze keuken over een SmartBoard. Alle schakelaars en regelknoppen zijn geïntegreerd in één schakelpanel.

 

SieMatic S1

SieMatic S3

De S3 versie is het voordelige greeploze alternatief van SieMatic. De S3 is de ideale keuken, niet alleen qua prijs, maar ook qua design en kwaliteit. Deze praktische designkeuken heeft een frisse, eigentijdse uitstraling. De ergonomische aluminium grepen, in zeven kleuren, kunnen gemakkelijk worden aangebracht en eventueel over jaren weer te vervangen. Om prachtig te harmoniëren of juist te contrasteren met de verticale greepprofielen die eveneens in verschillende kleuren leverbaar zijn.

 

Uw keuze van front, profiel en greep bepaalt de uitstraling van deze keuken. Ingetogen of uitbundig. Ook de open boven- en onderkasten en de hoge vitrinekasten zijn in kleur mogelijk, naar keuze in matte of glanzende lak. Dus laat u verrassen in de showroom van BMN Nijverdal.

SieMatic S3

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert