BMN Nijverdal

Showroommodellen

Label Van BurenRegelmatig vervangen wij bij BMN onze showroomkeukens. Wij willen u blijven inspireren met de nieuwste trends en kleuren om te blijven voldoen aan de veranderende wensen en behoeften.

 

Onderstaande keukens gaan plaatsmaken voor nieuwe modellen en hierdoor kunnen wij ze tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

 

 

 

SieMatic SC 10 Achat

Mooie hoekkeuken uitgevoerd in een  agaatgrijs mat kunststof  front en composiet werkblad en achterwanden (Arte Silestone Antracita). Voorzien van Led-verlichting. Siemens inbouwapparatuur bestaande uit:  vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en  bakoven met magnetron. Rvs inlegspoelbak met eenhendelmengkraan.

Van € 15.500,- voor € 8.350,- incl. BTW

SieMatic SC 10 Achat

SieMatic SC10 Lotuswit

Deze zeer ruime SieMatic keuken met vrijstaande kast  is uitgevoerd in de kleur Lotuswit en voorzien van een natuurstenen werkblad Bianco Carrara. De inbouwapparatuur is van Atag en bestaat uit: een vaatwasser, koelkast, grote gaskookplaat en een multifunctionele oven. Verder is deze keuken voorzien van een combi quooker, rvs spoelbak en een Axiair shouw.

Van € 34.000,- voor € 11.500,- incl. BTW

SieMatic SC10 Lotuswit

Keller Irvine IJswit

Prachtige keuken in Hollandse stijl uitgevoerd met MDF front met melamine toplaag in houtnerfstructuur, gelakt en met verticale groeven. De keuken is voorzien van een Terazzo werkblad van 4 cm dikte. De inbouwapparatuur is van Pelgrim en bestaat uit een koelkast, multifunctionele oven, gaskookplaat,  afzuigunit en vaatwasser. 

Van € 18.000,- voor € 7.500,- incl. BTW

Keller Irvine IJswit

SieMatic S2 truffelgrijs

Deze prachtige SieMatic keuken met kook- en spoeleiland is uitgevoerd in glanzend lak met een Topglass werkblad van 1 cm dikte. Inbouwapparatuur van Siemens, te weten: inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, universele oven en  koffiemachine. Tevens vindt u in deze keuken nog een vrieskast van het merk Liebherr, een Axiair eilandschouwwasemkap, een RVS spoelbak en een combi Quooker. Verzonken in het werkblad vindt u nog een power port: een uitschuifbare contactdoos met 3 stopcontacten.

Van € 32.500,- voor € 18.000,- incl. BTW

SieMatic S2 truffelgrijs

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert