BMN Nijverdal

Modern

Label Van BurenModerne keukens kenmerken zich door een heldere vormgeving met elegante en duidelijke belijning. Kies hierbij een dun werkblad en innovatief front naar keuze in vele kleuren. Laat bij BMN uw keuken gratis in 3D ontwerpen door een van onze adviseurs. Tevens kunnen wij de complete montage van de keuken verzorgen.

 

 

 

 

 

Naber Design Zwart

Greeploze keukens zijn van deze tijd. Als onze expertises vindt u terug in deze zwart gelakte Naber Design keuken. Puur design met een rijke uitstraling. Mooi van buiten, maar ook van binnen. In de laden vindt u uittrekelementen kastinterieur. Spiegel uzelf in de extra harde hoogglanslak of kies voor mat, naar keuze in ruim 1000 kleuren.

Het Kemie werkblad van glas en Siemens inbouwapparatuur maken deze keuken echt compleet.

 


logo Naber Design

 

 

Naber Design Zwart

Naber Design Magic Grijs

Deze zwevende een greeploze keuken is een sieraad in elk modern interieur. Design en architectuur van een keuken zijn hiermee opnieuw doordacht en vormgegeven. Het greeploze design laat zien hoe plan en idee werkelijkheid worden door de onuitputtelijke planningsmogelijkheden. De combinatie met vier Miele inbouwapparaten, een Novy design wandschouwwasemkap maakt het design compleet.

  

Het Ceramistone werkblad van Kemie is verwaardigd van innovatief keramisch plaatmateriaal uit natuurlijke grondstoffen. De kracht van Ceramistone is de gesloten samenstelling. Ceramistone is 100% vlekbestendig, hittebestendig, slijtvast en supersterk. Maakt u zich over kranen maar helemaal geen zorgen!

 


logo Naber Design

Naber Design Magic Grijs

Naber Design Eiken Grafietzwart

Naber Design keukenseries kunnen, zoals u ziet, naar wens worden gecombineerd tot een keuken in uw eigen stijl. Het resultaat ziet u in deze keuken voor de design liefhebbers. Elke Naber Design keuken is sterk en duurzaam. Door toepassing van de nieuwste technieken en materialen blijven de Naber Design keukens langer mooi, ook bij intensief gebruik.

 

Deze keuken is uitgerust in de kleur eiken grafiet zwart, gecombineerd met een 12 mm composieten werkblad. De bijna onzichtbare greeplijn geeft deze keuken een strak uiterlijk. De op lijn ingebouwde Pelgrim apparaten (steamer, koffiemachine en combimagnetron) passen fraai in de hoge kasten achter het kookeiland. Heeft u de exclusieve plafond inbouwunit van Novy al ontdekt? De uiterst snelle werking en de bediening middels een afstandsbediening maken deze afzuigkap vrijwel onzichtbaar in elke keuken.

 

U ontvangt vijf jaar garantie op alle keukenmeubelen en bij BMN betaalt u de keuken pas na montage. Er is dus geen aanbetaling!

 


logo Naber Design

Naber Design Eiken Grafietzwart

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert