BMN Nijverdal

Landelijk

Label Van BurenDe warme eigenschappen van hout tegenover de koele materialen van edelstaal. Deze vormgeving verbindt design en comfort in landelijke keukens. Ervaar droomkeukens in onze showroom te Nijverdal. Handgemaakt of countrystijl. Beleef het bij BMN!

 

 

 

 

 

Naber Design Robuust

Als u moderne keukens te minimalistisch en klassieke keukens te traditioneel vindt, is deze Naber Design Robuust keuken de perfecte keuze. De houtkleurige deuren geven deze keuken een elegant uiterlijk. Maar de extra brede stollen geven deze keuken juist een eigentijds karakter. De laden zijn vlak en versterken het moderne gevoel. Het werkblad uit natuurlijk materiaal geeft het keukenontwerp een licht, actueel karakter.

 

logo Naber Design

Naber Design Robuust

Naber Class Merino R20

De keuken van uw dromen is een keuken met stijl. Deze stoere houten keuken met een prachtig composieten werkblad, brengt individualiteit, warmte en geborgenheid in uw huis. De keuken is verder uitgerust met een prachtig vrijstaand fornuis met gaskookplaat, wokbrander en multifunctionele/conventionele oven.

 

Een perfecte mix tussen moderne techniek en nostalgische vormgeving. Wilt u een indruk krijgen over mogelijkheden van onze landelijke keukens? Bezoek dan onze showroom en laat u inspireren.

Naber Class Merino R20

Naber Class Orbita

Naber Class: voor mensen met buitengewone wensen. In overeenstemming met de trend voor wonen, creëert u een plaats waar uw graag verblijft om te eten, drinken en te praten, kortom te leven en te genieten.

 

Als handgemaakt ambachtswerk brengt deze eiken keuken individualiteit, warmte en gelegenheid in uw huis. Het zandgestraalde hout en de bijzondere grote grepen geven een stoere uitstraling. Achter de grote RVS deuren bevinden zich een grote Liebherr koeler met BioFresh gedeelte en een grote Liebherr vriezer met zes vriesladen én ijsblokmachine.

 

Kom deze keuken bewonderen in onze showroom!

Naber Class Orbita

Naber Design Raster R15

De strakke landelijke keuken die net iets eigentijdser is door de aanwezige verticale belijning. Naar wens is deze verticale belijning (raster) van 10, 15, 20 of 30 cm op de houten fronten verkrijgbaar. Het hout in combinatie met een Belgische hardsteen keukenblad én de authentieke keukenmengkraan geven deze keuken een speciaal karakter.

 

Het samenstellen van een landelijke keuken is door de veelheid aan stijlen en keuzemogelijkheden een specialistische kwestie. Gelukkig kunnen wij u daarbij zeer goed adviseren en ontzorgen.

 

logo Naber Design

Naber Design Raster R15

Naber Design Landelijk-Klassiek

In de landelijke keuken vindt u de rust en geborgenheid van weleer temidden van de beste kwaliteit aan materialen, maar ook voorzien van alle gemakken, de nieuwste technologie en het comfort die de moderne keuken te bieden heeft. kom de landelijke sfeer proeven in onze showroom, u bent van harte welkom.

 

logo Naber Design

Naber Design Landelijk-Klassiek

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert