BMN Nijverdal

Interieurbouw

Op deze pagina vindt u specifieke producten die gebruikt worden in de interieurbouw. Hout- en plaatmateriaal kunnen ook binnen op verschillende manieren worden toegepast. Tafelbladen, keukenbladen, maar ook interieurtoepassingen in openbare ruimtes zijn denkbaar. Ook voor een mooie afwerking van wanden zijn onderstaande producten  prima geschikt. Voor advies over materiaalkeuze en overige toepassingen kunt u terecht bij onze medewerkers die u graag verder helpen.

 

Innovus Kleurstalen

Wist u dat BMN Nijverdal circa 80 kleuren gemelamineerd spaanplaat en/of hpl op voorraad heeft. Tevens is deze voorraadcollectie uitgebreid met nieuwe decoren, waaronder decoren met de populaire NTL structuur (reliëfstructuur). Een compleet overzicht is hier te vinden.

 

Vraag hiervoor een offerte aan

Innovus Kleurstalen

Bamboe

Bamboe mag gezien worden als een ecologisch alternatief tegen de wereldwijde ontbossing.
Buiten de bijdrage aan het milieu hebben bamboe producten nog vele andere voordelen. 
Bamboeparket en plaatmateriaal is ca. 27% harder dan bijvoorbeeld eikenhout, het kent een lage uitzet en krimp en is na behandeling met olie of lak goed bestand tegen vocht.

 

Bamboe plaatmateriaal kan voor vrijwel iedere interieurtoepassing worden gebruikt. Populair is het gebruik van bamboe plaat als tafelblad of keukenblad. Ook wordt het veel gebruikt voor het maken van trappen, kasten en wanden.

 

Onze adviseurs bij van Buren geven u graag advies!

Vraag hiervoor een offerte aan

Bamboe

Krion

Krion is een nieuwe generatie solid surface ontwikkeld door Systempool, een bedrijf dat deel uitmaakt van de Porcelanosa Groep. Een buitengewoon aantrekkelijk materiaal, waarmee bijna alles mogelijk is voor wat betreft vormgeving en duurzaamheid. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt doordat Krion onderdelen vrijwel onzichtbaar worden verlijmd voor een naadloos resultaat.

 

Krion is onder andere zeer geschikt voor de jachtbouw, gezondheidszorg, tandartspraktijken, huisartspraktijken, badkamers, laboratoria, keukens, hotels, luchthavens, horeca en winkels.

 

Specifieke kenmerken zijn o.a. thermisch vormbaar, hygiënisch; porie- en naadloos, brandvertragend, herstelbaar (massief en homogeen), duurzaam, onderhoudsvriendelijk, chemisch resistent en milieuvriendelijk.

Vraag hiervoor een offerte aan

Krion

Decospan

Een gescarvde plaat laat zich op dezelfde manier bewerken als een standaard gefineerde plaat. Decospan heeft na het aanbrengen van het zaageffect de plaat nog licht nageschuurd met een korrel van 220 om te vermijden dat haartjes recht zouden staan. Hierdoor kan de plaat onmiddellijk verzaagd en geboord worden en kan men de randen afwerken met kantenband. Hierna kan men overgaan tot het afwerken van de plaat met beits, olie of lak.

 

Bekijk hier de brochure

Vraag hiervoor een offerte aan

Decospan

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert