BMN Nijverdal

Hout

FSC® Van BurenBij BMN kunt u terecht voor duurzaam hout. Ons bedrijf beschikt over de FSC® en PEFC certificaten. Hierdoor bent u er zeker van dat u duurzaam materiaal aanschaft. In ons grote magazijn hebben wij een groot aantal houtproducten op voorraad, die direct leverbaar zijn. Ook leveren wij diverse lengtes en kopmaten. Vraag gerust advies aan onze houtspecialisten over de verschillende kwaliteiten en sterkteklassen voor diverse constructies.

Constructiehout

Voor diverse doeleinden leveren wij hout, van standaard bouwhout tot specials op maat. Denk aan onder andere aan: Woningbouw – Houtskeletbouw – Stallenbouw - Interieurbouw. In overleg met onze medewerker kunnen wij een passend advies geven.

Vraag hiervoor een offerte aan

Constructiehout

Tuinhout

Natuurlijke sfeer in de tuin. Tuinen worden mooier met hout, een natuurproduct dat leeft. BMN levert een compleet assortiment terrasdelen en -tegels, buitenparket, hardhouten liggers, ruw en geschaafd balkhout, palen, schuttingplanken, onderregels en houten schuttingen. Wij kunnen u goed adviseren over gebruik van de juiste houtsoort in de juiste situatie.

Vraag hiervoor een offerte aan

Tuinhout

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert