BMN Nijverdal

Gevelbekleding

Een luxe uitstraling voor uw woning of pand. Bij BMN kunt u terecht voor gevelbekleding voor elke toepassing. Veel is op voorraad of snel te leveren.

 

Op deze pagina zijn een divers aantal voorbeelden van gevelbekleding te vinden. Neem gerust contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Gevelbekleding Rockpanel

Rockpanel plaatmateriaal kan worden toegepast in zowel geventileerde als niet geventileerde constructies. Dit materiaal sluit perfect aan bij de hedendaagse trends als organische vormen en duurxzaamheid.Iindien juist toegepast, kan Rockpanel bijdragen aan een besparing van de energierekening. Meer weten? Neem contact op met één van onze medewerkers.

Vraag hiervoor een offerte aan

Gevelbekleding Rockpanel

Gevelbekleding Trespa

Trespa biedt onbeperkte mogelijkheden voor gevelbekleding. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vele kleuren, ritmes en dieptes. Panelen kunnen afzonderlijk worden toegepast, maar kunnen ook perfect worden gecombineerd om zo prachtige gevels te creëren. Trespa is perfect voor gebruik in innovatieve en functionele gevelsystemen. Verder is het materiaal weerbestendig, kleurstabiel en onderhoudsvriendelijk. Trespa is een materiaal met een hoge consistentie en dichtheid, waarin bouten, schroeven en andere mechanische bevestigingsmaterialen stevig vast blijven zitten. 

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze deskundige adviseurs die u graag te woord staan.

Vraag hiervoor een offerte aan

Gevelbekleding Trespa

Gevelbekleding Steni

De gevel van de toekomst is functioneel en esthetisch. Steni biedt hoge kwaliteit gevelbekleding, gemaakt van glasvezel gewapende polymeercomposiet. Steni is stootbestendig en buitengewoon goed bestand tegen vocht en kou. De gevelplaten zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie. Steni  is een spannend alternatief als design voor u belangrijk is, juist vanwege de kleurmogelijkheden, de verschillende typen oppervlak en de flexibiliteit wat betreft formaat. De gevelplaat laat zich uitstekend combineren met bv. baksteen, hout, pleisterwerk, glas, staal, aluminium, etc.

 

Onze deskundige adviseurs staan u graag te woord om u te informeren over de voordelen van Steni gevelbekleding.

Vraag hiervoor een offerte aan

Gevelbekleding Steni

Overige gevelbekleding

Naast bovenstaande merken hebben wij ook nog diverse andere fabrikanten die schitterende gevelbekleding fabriceren. Denkt u aan een kunststofproduct zoals Keralit of Profort. Of kiest u liever voor houten gevelbekleding, die u jarenlang niet hoeft te schilderen, zoals Modiwood, Western Red Cedar, Canexel, Cape Cod of Uniprime.

 

Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze en tegelijkertijd spreken we de wijze van montage met u door.Door onze jarenlange ervaring bent u er zeker van dat de juiste gevelbekleding wordt uitgekozen.

Vraag hiervoor een offerte aan

Overige gevelbekleding

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert