BMN Nijverdal

Stenen

Op deze pagina vindt u informatie over stenen. Bij ons kunt u terecht voor zowel gevelstenen als binnenmuurstenen. Onderstaand vindt u meer informatie inclusief enkele voorbeelden. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder.

Gevelstenen

De keuze voor de baksteen bepaalt voor een belangrijk gedeelte de uitstraling van de woning. Daarom is het belangrijk dat juiste gevelstenen worden gekozen. Bakstenen zijn er in vele soorten en maten en wij hebben ze allemaal, tegen de juiste prijs. Variërend in vorm, formaat, kleurschakering, tint en structuur. In onze showroom zijn een groot aantal gevelstenen te bezichtigen. Hier kunt u in één oogopslag zien hoe de verschillende bakstenen uw woning een bepaald aanzien kunnen geven. Alle soorten gevelstenen, meer dan 600 verschillende, zijn overigens ook voor dragende binnenmuren te gebruiken. We leveren gevelstenen van onder andere Wienerberger, Vandersanden, Vogelensangh, Daas Baksteen, De Rijswaard en Rodruza.

Vraag hiervoor een offerte aan

Gevelstenen

Binnenmuurstenen

Voor de binnenmuur hebben we diverse soorten toepassingen. De Poriso bijvoorbeeld, dit zijn stenen die worden geproduceerd op een milieubesparende manier. Wij hebben binnenmuurstenen voor zowel dragende als niet dragende constructies. Natuurlijk hebben we kalkzandsteenproducten in ons assortiment voor zowel dragende als niet dragende muren. Denk aan stenen, metselblokken, lijmblokken, elementen en hoogbouwelementen. Toepassingen voor woning- en utiliteitsbouw zowel in vuil- als schoonwerk. In ons assortiment vindt u onder andere binnenmuurstenen van Wienerberger en Calduran. Vergeet de betonproducten van BIA niet.

Vraag hiervoor een offerte aan

Binnenmuurstenen

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert