BMN Nijverdal

Overig

Bij ons kunt u terecht voor al uw bouwmaterialen. BMN heeft alles in huis, voor zowel particulier als zakelijk. Mocht u vragen hebben over materiaal of de verwerking hiervan, neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Deze helpen u graag verder.

Funderingskisten

Snel, eenvoudig en efficiënt bouwen doet u met de funderingskisten van BMN. Dankzij de isolerende eigenschappen van de PS-bekisting worden koudebruggen bij de aansluiting met de begane-grondvloer beperkt. De Isobouw Powerkist is een veelgebruikt product voor funderingen. BMN kan de funderingsbekisting van Isobouw scherp aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vraag hiervoor een offerte aan

Funderingskisten

Dakramen

Voor kwaliteit dakramen bent u bij ons aan het juiste adres. Een dakraam is praktisch en eenvoudig te monteren. Tuimelvensters scharnieren in het midden en kunnen 180 graden om de as roteren. Dankzij de vensterbrede handgreep aan de bovenzijde hebt u meer dan voldoende ruimte om het dakraam te bedienen. Wij leveren uitzettuimelvensters en balkon- en terrasvensters. Daarnaast leveren wij ook de bijbehorende rolluiken, raamdecoratie en zonwering. Velux dakramen is één van de merken die wij aanbieden.

Vraag hiervoor een offerte aan

Dakramen

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert