BMN Nijverdal

Isolatie

Door uw huis goed te isoleren kunt u jaarlijks veel geld besparen. Bij ons kunt u terecht voor zowel vloerisolatie, gevelisolatie als dakisolatie. Wij adviseren u graag over welke producten u het best kunt gebruiken. 

Vloerisolatie

Het isoleren van de vloer heeft verschillende redenen, zoals het weren van kou en van geluid. Maar het belangrijkste is om de warmte binnenshuis te houden. Bij vloerverwarming is vloerisolatie een must. Wij leveren vloerisolatie van onder andere Isobouw, Rockwool en Isover. Bent u van plan uw vloer te isoleren en wilt u meer informatie over de kosten van vloerisolatie, vul dan het offerteformulier in of neem contact met ons op.

Vraag hiervoor een offerte aan

Vloerisolatie

Gevelisolatie

Isolatiemateriaal voor gevels is er in verschillende soorten. Voorbeelden zijn minerale wol, eps, pur en pir, spouwisolatie met verhoogd isolerend vermogen. In de eerste plaats wordt gevelisolatie gebruikt om het energieverbruik van de woning te verminderen. U kunt voor al deze soorten gevelisolatie bij BMN terecht. Ook hebben wij ruimtebesparende gevelisolatie voor kleine ruimtes. U kunt bij ons terecht voor gevelisolatie van onder andere Isobouw, Rockwool, Isover en Kingspan.

Vraag hiervoor een offerte aan

Gevelisolatie

Dakisolatie

Het loont de moeite om het dak goed en voldoende dik te isoleren. Dakisolatie scheelt u immers veel geld. Welke dakisolatie u nodig heeft, hangt af van de constructie van de woning. Zo is er dakisolatie voor platte daken en voor hellende daken. Bij ons kunt u voor beide terecht. Wij voeren producten van diverse merken, waaronder Isobouw en Unidek. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Vraag hiervoor een offerte aan

Dakisolatie

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert