BMN Nijverdal

Afbouw

Bij ons kunt u terecht voor sierpleisters, stucadoorsmaterialen en scheidingswanden. Daarnaast beschikt BMN Nijverdal over een eigen merk genaamd Naberstuc.

Naberstuc

BMN Nijverdal beschikt over een eigen merk waar diverse producten onder worden aangeboden. Deze hoogwaardige producten zijn te verkrijgen in onze profshops. Bekijk hier het assortiment

 

Vraag hiervoor een offerte aan

Naberstuc

Sierpleisters

Met name voor de afwerking van binnenmuren wordt vaak (elastisch) sierpleister gebruikt. Kunststofgebonden pleister voor een sterke, stootvaste laag, of cementgebonden pleister, wat iets kwetsbaarder is. Ook voor buitenmuren kan sierpleister gebruikt worden. We hebben verschillende kleuren van onder andere Knauf, Hoeka, Strikolith en Brander, maar kunnen ook elke gewenste kleur mengen met onze eigen kleurmengmachines. Onze medewerkers adviseren u graag over de vele mogelijkheden en informeren u graag hoe u het beste sierpleisters aan kunt brengen.

Vraag hiervoor een offerte aan

Sierpleisters

Stucadoorsmaterialen

Wij hebben diverse stucadoorsmaterialen in ons assortiment opgenomen, van onder andere Knauf, Strikolith, Multigips en Hoeka. Wij hebben diverse handgipsen en spuitgipsen in ons assortiment. Vraag onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van stucwerk. Zij kunnen u goed adviseren over het gebruik van stucwerk op verschillende ondergronden en de juiste stucadoorsmaterialen voor binnen en buiten.

Vraag hiervoor een offerte aan

Stucadoorsmaterialen

Wanden

Met name cellenbetonblokken en gipsblokken worden veel gebruikt voor het maken van scheidingswanden. Deze kan BMN beide leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om gipsplaten met metalen staanders of houten regels te gebruiken (metal stud wanden). Scheidingswanden die geen dragende functie hebben, zijn eenvoudig weer te verwijderen. Zo kunt u de indeling van uw huis aanpassen. Vraag onze deskundige medewerkers naar de mogelijkheden.

Vraag hiervoor een offerte aan

Wanden

Offerteaanvraag

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert